Stress-analyse

Waarom – Iedereen voelt zich wel eens gejaagd of gespannen.. Maar wat als je klachten langer aanhouden of zich uitbreiden tot serieuze klachten in je lijf, zoals buikpijn, hoofdpijn, hartkloppingen of hyperventilatie. Wil je weten of je klachten samenhangen met stress en wat je eraan kunt doen? Dan kan een stress-analyse uitkomst bieden.

Hoe –  Bij een stress-annalyse zullen door middel van de anamnese en vragenlijsten je (lichamelijke en mentale) klachten in kaart gebracht worden door een gespecialiseerd psychosomatisch fysiotherapeut. Ook wordt er gekeken naar oorzaken van stress (Stressoren) en naar de omgang met stress. (Copingstijl). Aan het eind van de analyse krijg je leefstijladvies op maat mee. We zien je na 6 weken weer terug voor een follow-up en evaluatie van de gemaakte afspraken. Soms kan het raadzaam zijn om aansluitend een van onze therapieën te volgen. En uiteraard screenen we ook op meer ernstige problematiek. In dat geval kunnen we laagdrempelig overleggen met een psycholoog bij ons in het pand en/of met je huisarts. 

Kosten – Wij hopen met Mindful Fysiotherapie Nijmegen een laagdremperlige brug te slaan tussen fysieke en psychische zorg! Laagdrempelig betekent voor ons ook: niet te duur! Wij bieden de stress-analyse aan voor € 80,- (60 minuten), zodat jij kunt ervaren of Mindful Fysiotherapie iets voor jou is (en wij kunnen bepalen wat we je kunnen bieden.) Geen enorme investering, wel gelijk een duidelijk verhaal! Na de analyse kan het raadzaam zijn om een van onze therapieën te volgen. Maar soms volstaat het geven van inzicht en leefstijladvies icm een follow-up.

stress analyse
Kan ik je helpen?